چند پیشنهاد عالی برای سرمایه‌گذاران دوستدار محیط‌زیست

چند پیشنهاد عالی برای سرمایه‌گذاران دوستدار محیط‌زیست

زمان زیادی می‌برد تا یک کسب‌وکار راه بیفتد و رونق بگیرد. این روند چندان ساده طی نمی‌شود، اما برخی کارآفرین‌ها هستند که علاوه بر نگرانی‌های مرسوم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار نو دغدغه‌های محیط‌زیستی هم دارند.

  • 6 مرداد 1394
  • 6386
چند پیشنهاد عالی برای سرمایه‌گذاران دوستدار محیط‌زیست

زمان زیادی می‌برد تا یک کسب‌وکار راه بیفتد و رونق بگیرد. این روند چندان ساده طی نمی‌شود، اما برخی کارآفرین‌ها هستند که علاوه بر نگرانی‌های مرسوم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار نو دغدغه‌های محیط‌زیستی هم دارند.

رخی کارآفرین ها هستند که علاوه بر نگرانی های مرسوم برای راه اندازی یک کسب وکار نو دغدغه های محیط زیستی هم دارند. خبر خوب این است که راه های زیادی برای سرمایه گذاری سبز و راه اندازی کسب وکارهایی وجود دارد که با محیط زیست و منافع آن چفت هستند. دستیابی به موفقیت ماندگار نیازمند تحقیقات گسترده و خلاقیت زیاد است.

زمان زیادی می برد تا یک کسب وکار راه بیفتد و رونق بگیرد. این روند چندان ساده طی نمی شود، اما برخی کارآفرین ها هستند که علاوه بر نگرانی های مرسوم برای راه اندازی یک کسب وکار نو دغدغه های محیط زیستی هم دارند. خبر خوب این است که راه های زیادی برای سرمایه گذاری سبز و راه اندازی کسب وکارهایی وجود دارد که با محیط زیست و منافع آن چفت هستند. دستیابی به موفقیت ماندگار نیازمند تحقیقات گسترده و خلاقیت زیاد است.

باید بدانید که هر پدیده چه اثری بر محیط زیست دارد و روش هایی بیابید که هم منحصر به فرد باشند و هم از نظر کسب وکار ارزش داشته باشند. اگر آماده دوستی با محیط زیست و مهیای راه اندازی یک کسب وکار هستید، اما هنوز نمی دانید از کجا شروع کنید، برایتان پیشنهادهایی در دسترس و قابل اجرا داریم. از این ایده های کسب وکاری کمک بگیرید و سرمایه خود را به جریان بیندازید.

1) وارد کار بازیافت شوید

خیلی از شهروندان آگاهی لازم از زباله های بازیافتی ندارند و نمی دانند کدام زباله ها بازیافتی هستند. آنهایی هم که دارند معمولا آنقدر به خود زحمت نمی دهند که بازیافتی ها را از سایر زباله ها جدا کنند. یکی از خطرناک ترین دور ریختنی های بازیافتی وسایل الکترونیکی هستند. می توانید تلویزیون های قدیمی، لپ تاپ های شکسته، موبایل های از بین رفته و سایر وسایل الکترونیکی را از جای جای شهر جمع آوری کنید و آنها را برای بازیافت به مراکز مخصوص بفرستید. همچنین می توانید با برداشتن یک گام بلندتر، خودتان مرکزی مخصوص بازیافت وسایل الکترونیک تأسیس کنید.

2) تمیزکاری خانه با مواد شوینده سبز!

برای بسیاری از پدر و مادرهای شاغل و به ویژه مادرها تمیزکاری خانه یکی از وظایف وقت گیر است که اصولا وقتش کمتر پیش می آید. از طرفی بسیاری از مواد شوینده موجود در بازار چندان با محیط زیست سر سازگاری ندارند. برای رفع این دو مشکل می توانید یک شرکت نظافت منزل راه بیندازید هم خانه های مردم را تمیز کنید و هم مشکلی برای طبیعت و محیط زیست پیش نیاورید.

در این کسب وکار همه کار انجام دهید، از گرفتن گرد و خاک لامپ ها گرفته تا تمیز کردن آشپزخانه یا شستن حمام، اما به یاد داشته باشید که برای همه این کارها از برندهای مرغوب، طبیعی و دوستدار محیط زیست استفاده کنید. در ضمن توجه داشته باشید که به خاطر نوع شغلی که کارکنان تان دارند می توانند به همه خانه دسترسی داشته باشند، پس باید حسن شهرت هم داشته باشید.

3) دور ریختنی ها را دور نریزید

اجازه ندهید فرجام وسیله های قدیمی یا شکسته سطل زباله باشد. با دانستن یک سری خطوط اصلی کار و دسترسی به ابزارهایی قدرتمند می توانید از وسیله های گوناگون خود دوباره وسیله های جدید بسازید. به این ترتیب وسایلی که در نظر اول به هیچ دردی نمی خورند به سرمایه تبدیل شده و می توانند کلید زننده یک کسب وکار تازه باشند. این سرمایه گذاری به ویژه برای وسایل چوبی قابل اجرا است. پرده زدن، رومبلی گرفتن و کارهایی از این دست هم پیشنهاد دیگری در این حوزه از سرمایه گذاری است.

4) تمیزکاری سیستم های تهویه هوا

گرد و غبار، آشغال و زباله و سایر ذراتی که راه نفس سیستم های تهویه هوا را می بندند، یکی از دلایل هدررفت انرژی در بسیاری از خانه ها است. با سرمایه گذاری در این بخش و راه انداختن کسب وکاری اینچنینی هم خودتان پول در می آورید و هم به خانواده ها کمک می کنید تا در مصرف برق و گاز صرفه جویی کرده و پول شان را در جیب شان نگاه دارند. برای این کار حتما یک سری تجهیزات لازم دارید که خرید آنها در واقع همان بخش سرمایه گذاری در کار است. در ضمن بهترین فصل انجام این کار بهار است، چون حساسیت های فصلی در این زمان به اوج خود رسیده و مردم بیشتر به بهبود وضعیت تهویه خانه های شان فکر می کنند.

5) مشاوره محیط زیستی

اگر کارشناس مسائل محیط زیستی هستید، از تخصص تان در جهت مشاوره به این و آن استفاده کنید و با خدمات مشاوره ای از این تخصص پول در آورید. این مشاوره ها می تواند هم در بخش خانه و خانواده باشد و هم مناسب برای کار و محل کار. با این مشاوره ها می شود راهکارهایی را به افراد ارائه کرد که در زندگی شخصی و کاری خود رفتار بهتری با محیط زیست داشته باشند. توصیه هایی برای استفاده بهینه از انرژی یا اجرای ساده یک برنامه مربوط به بازیافت می تواند راهکارهای مناسبی برای مشاوره باشد.

6) یک اپلیکیشن دوستدار محیط زیست طراحی و اجرا کنید

اگر می خواهید به محیط زیست کمک کنید خوب است به سراغ ساخت یک اپلیکیشن بروید. در این اپلیکیشن می توانید خدمات مختلفی ارائه دهید. این خدمات طیف گسترده ای دارند که از معرفی منابع راهنما برای فعالیت های دوستدار محیط زیست تا بازی ها و برنامه های سبز برای کمک به کاربران را شامل می شوند. در این بازی ها و برنامه ها شما می توانید به کاربران آموزش دهید که یک سری اهداف محیط زیستی را در سبک زندگی خود نهادینه کنند. اپلیکیشن شما هم تواند زندگی به سبک دوستداران محیط زیست را به صورت کلی نگاه کند و هم برای هر بخش آن مثل مصرف بهینه انرژی، بازیافت یا استفاده از مواد بازیافتی برنامه ای جداگانه داشته باشد. شما همچنین می توانید برنامه هایی آموزشی طراحی و اجرا کنید که به کودکان زندگی محیط زیستی را می آموزد و به آنها کمک می کند تا به عنوان شهروندی محیط زیست دوست رشد کنند.

منبع :روزنامه فرصت امروز

 آرشیو مقالات

 

 

نظرتان را ثبت کنید