آیا شرکت شما یک نقشه راه برای تحقیق بازار دارد؟

  • 22 اسفند 1396
  • 2872
آیا شرکت شما یک نقشه راه برای تحقیق بازار دارد؟

یک نقشه راه خوب می تواند شما را در این مسیر هدایت کند و به شما کمک کند تا بهتر برنامه ریزی نمایید

نقشه راه به شما این امکان را می دهد که در جمع آوری داده ها بهتر عمل نمایید و کمتر اطلاعات اشتباه و متناقض را جمع آوری کنید. همچنین تیم کسب کننده اطلاعات درباره بینش و دیدگاه مصرف کننده، بهتر می توانند فرآیند تصمیم گیری را انجام دهند. در نهایت اینکه اگر تیم های داخلی سوالاتی داشته باشند، شما می توانید سریعا به آنها پاسخ دهید یا اینکه سریعا یک پایگاه دانش قوی برای آنها ایجاد کنید.

کسب و کارها روز به روز پیچیده تر می شوند و نیازهای اطلاعاتی آنها هرگز به پایان نمی رسد. شما باید در مسیر کاری خود، یکسری ابزارهای ثابت و پایدار داشته باشید و از منابع متعدد برای رسیدن به مقصد و هدف خودتان استفاده کنید. یک نقشه راه خوب می تواند شما را در این مسیر هدایت کند و به شما کمک کند تا بهتر برنامه ریزی نمایید و از بروز مشکلات در آینده، جلوگیری کنید.
یک نقشه راه خوب شامل تمام تسهیل کننده ها و موانع بالقوه ای است که در طول مسیر دستیابی شرکت شما به موفقیت وجود دارند.
به پیوستگی کسب و کارتان فکر کنید. یعنی از برندسازی گرفته تا تهیه برنامه های ارتباطی، توسعه و ارتقاء محصول، ارائه محصول نهایی یا خدمات به مشتری. آیا از نظر مشتریان، برند شما توانسته است به تعهدات خود عمل نماید؟ چه بهبودی می تواند شرکت شما را در راه رسیدن به نتایج بهتر کمک نماید؟
ما در هر یک از مراحل فوق، باید با انجام تحقیق، بینش مصرف کننده را شناسایی نماییم. چگونه می توانید بینش ها و پایگاه دانش شرکت تان را یکپارچه نمایید؟ به هر یک از موارد زیر فکر کنید:
1.برند (نام تجاری)
از خودتان بپرسید که آیا تحقیقات برند را انجام دهم؟ اگر پاسخی برای آن ندارید، برای شروع، یک طرح یا برنامه ایجاد نمایید. اگر پاسختان مثبت است، پس از خودتان بپرسید که آیا باید برای بخش بندی و هدف گیری مشتریان، اطلاعات خاصی کسب کنم؟ این نیز بستگی به پاسخ شما دارد. اگر نیاز به تنظیم هر گونه استراتژی تحقیقات برند دارید، باید این کار را انجام دهید.
2. ارتباطات
آیا از جزئیات برند، برای تدوین استراتژی ارتباطات استفاده می کنید؟ آیا شما استراتژی را برای بخش های مورد هدف از بازار، امتحان می کنید؟ آیا شما از نرخ ROI خود اطلاع دارید؟ اگر شما هیچ بینشی درباره حوزه های ارتباطات ندارید، پس باید به دنبال رفع این نواقص باشید.
3. محصولات یا خدمات
آیا محصولات یا خدمات خود را بر اساس نیاز مخاطبان هدفتان، ارائه می دهید؟ اگر خیر، پس چه کاری را بر مبنای نیازهای مخاطب هدفتان انجام می دهید؟ پس چگونه و بر چه مبنایی فعالیت ها، برنامه های توسعه ای، قیمت گذاری و نحوه ارائه محصول یا خدمات را تنظیم می کنید؟ همانطور که این موارد را بررسی می کنید، نگاه کنید که کدام یک از این فعالیت ها به درستی انجام می شوند و کدام یک خیر. سپس کاستی ها را یادداشت کنید.
4. تجربه مشتری
مشتری چه فکری می کند؟ آیا محصول یا خدمات شما مطابق با وعده های داده شده توسط برند شما یا تعهدات شما هستند؟ آیا می توانید محصولات یا خدمات و ذهنیت مشتریان را بهبود ببخشید؟ بنابراین یک برنامه برای بهبود تجربه مشتریان خود تهیه کنید.
اکنون به تمام تلاش هایی که شرکت شما به منظور کسب بینش و اطلاعات در حال انجام است، فکر کنید. به احتمال زیاد این تلاش ها در گروه های مختلف انجام می شوند. آیا این گروه ها با یکدیگر یکپارچه شده اند؟ آیا نتایج خود را با هم به اشتراک می گذارند؟ آیا دیگران نیز از انجام تلاش های گروه های دیگر، مطلع هستند؟ آیا پایگاه دانش از نوع حلقه بسته (closed loop) است؟
وعده های یک برند، زمینه ارتباطات را بین محصول با مخاطبان هدف شما فراهم می کند. پس از این که خریداران از محصول یا خدمات استفاده کردند، بازخورد خود را با پاسخ به این سوال که "آیا همان چیزی که وعده داده شده است را دریافت کردیم؟" ارائه می دهند. بدانید که هیچوقت کامل نیستید و همیشه نواقصی در کار شما وجود دارد. با این طرز فکر، بهتر می توانید شیوه ارائه محصول، ارتباطات و خدمات آینده خودتان را تنظیم نمایید که در نهایت باعث تقویت و موفقیت شرکت شما خواهد شد.
محققان بازار مدام در تلاش هستند که از هر چیز کوچکی، بیشترین بهره را ببرند. نقشه راه به شما این امکان را می دهد که در جمع آوری داده ها بهتر عمل نمایید و کمتر اطلاعات اشتباه و متناقض را جمع آوری کنید. همچنین تیم کسب کننده اطلاعات درباره بینش و دیدگاه مصرف کننده، بهتر می توانند فرآیند تصمیم گیری را انجام دهند. در نهایت اینکه اگر تیم های داخلی سوالاتی داشته باشند، شما می توانید سریعا به آنها پاسخ دهید یا اینکه سریعا یک پایگاه دانش قوی برای آنها ایجاد کنید.
اگر در شرکت تان، نقشه راه دارید، که چه عالی! اما برای شروع خوب آن، باید ابتدا یک نقشه راه برای کسب بینش و دیدگاه مشتریان شرکتتان تهیه کنید.
محققان بازار مدام در تلاش هستند که از هر چیز کوچکی، بیشترین بهره را ببرند.


کلیه حقوق این وبسایت متعلق به موسسه سپینود شرق می باشد.

نظرتان را ثبت کنید