امکان‌سنجی  (طرح توجیهی) فنی اقتصادی پرورش طیور صنعتی در قالب فارم های تولید گوشت

امکان‌سنجی (طرح توجیهی) فنی اقتصادی پرورش طیور صنعتی در قالب فارم های تولید گوشت

تاریخ پروژه : تابستان 96
کارفرما : آقای مصطفی طاهری

امکان‌سنجی (طرح توجیهی) فنی اقتصادی پرورش طیور صنعتی در قالب فارم های تولید گوشت

امکان‌سنجی (طرح توجیهی) فنی اقتصادی پرورش طیور صنعتی در قالب فارم های تولید گوشت

 

 

صنعت دام‌پروری در سال‏های گذشته رشد چشم‏گیری در سطح جهانی و بین‌المللی داشته و کارآفرینی آن در اشتغال‌زایی، ایجاد ارزش‌افزوده، تغذیه بشر، سلامت انسان و جامعه و به‌طورکلی نقش بی‌بدیل آن در اقتصاد باعث شده همواره موردحمایت و توجه دولت‌ها و کشورهای توسعه‌یافته یا درحال‌توسعه قرار گیرد.

 

این صنعت در کشور ما علی‌رغم حمایت‌های تعریف‌شده در قوانین و چشم‌اندازها، همچنان از نبود زیرساخت‌ها، عدم مدیریت منسجم و پایدار، فقدان اولویت‌بندی در برنامه‌ریزی‌ها و... در تنگنا بوده و فعالان، سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان را با نوعی ابهام نسبت به آینده مواجه نموده است.

درحالی‌که با سرمایه‌گذاری‌های کنونی، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه و امکانات موجود  می‌توانیم با اصلاح زیرساخت‌ها و حمایت‌های تسهیلاتی و اعتباری از سوی دولت و فرهنگ‌سازی، به سمت رشد و تعالی بیشتر حرکت کنیم.

 

گوشت پرهزينه‌‌ترين بخش سبد غذايي را در هر جامعه‌اي تشكيل مي‌دهد و مصرف آن در جوامع غني و ضعيف تفاوت قابل ملاحظه‌اي دارد سياست كلي در سال‌هاي اخير جهت مبارزه با بيماري‌هاي وابسته به مصرف گوشت، گسترش مصرف گوشت سفيد نسبت به گوشت قرمز بوده است. به همین منظور مراکز پرورش طیور در این مدت گسترش یافته‏اند.

 

 

برای پرورش جوجه‌های گوشتی، جوجه‌های یک‌روزه از مرغ مادر گوشتی و جوجه‌کشی‌ها خریداری شده و سپس به مرغ‌داری منتقل می‌شود. به علت پرورش سریع جوجه‌های گوشتی که در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به ۲۵۰۰ گرم می‌رسند، برنامه‌های پرورشی، تغذیه‌ای و بهداشتی به خصوصی در فارم‌های پرورشی صورت می‌گیرد به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست.

 

این طرح توجیهی  متعلق به آقای طاهری برای احداث واحد پرورش طیور صنعتی در قالب فارم‌های تولید گوشت با ظرفیت 600 تن در شهرستان شاهین‏شهر در استان اصفهان می‏باشد.

 

کارفرما: آقای مصطفی طاهری

نظرتان را ثبت کنید