امکان‌سنجی طرح توجیهی فنی اقتصادی احداث واحد تولید لوازم آرایشی

امکان‌سنجی طرح توجیهی فنی اقتصادی احداث واحد تولید لوازم آرایشی

تاریخ پروژه : تابستان 97
کارفرما : شرکت پارس حیان

امکان‌سنجی طرح توجیهی فنی اقتصادی احداث واحد تولید لوازم آرایشی

مکمل به ماده‌ای گفته می‌شود که با هدف بهبود عملکرد یا جبران کمبود برخی از مواد غذایی توسط پزشک و یا متخصص تجویز می‌شود و کامل‌کننده رژیم غذایی در افراد است. امروزه بسیاری از افراد همزمان با رژیم غذایی عادی و وعده‌های غذایی روزانه خود از موادی به عنوان مکمل استفاده می‌کنند. البته میزان مصرف مکمل در هر فرد با فرد ديگر متفاوت است ضمن اینکه برای بسياری افراد مصرف مكمل‌ها به توصيه پزشكان بسيار ضروری است. البته معمولاً همه افراد به مكمل نياز ندارند. چنانچه رژيم غذايی اصولی و علمی ‌باشد تمام مواد غذايی به‌اندازه كافی به فرد می‌رسد و نياز به حمايت تغذیه‌ای نیست. مكمل‌های غذايی فقط به‌ منظور حمايت تغذيه‌ای و برای رسيدن به هدفی خاص تجويز می‌شوند.

 

 

سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) مکمل‌های غذایی را به شرح زیر تعریف نموده و این تعریف به‌طور کامل و یا با کمی تغییرمورد قبول وزارت بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی اکثر کشورها می‌باشد.

 

 

«مکمل‌های رژیمی -غذایی فرآورده‌هایی هستند که حاوی مواد مغذی بوده، فقدان و یا کمبود یک یا چند ماده مغذی اولیه در رژیم غذایی را تکمیل می‌نمایند و از طریق ارتقاء عملکرد و یا پیشگیری از اختلالات دستگاه­های مختلف بدن موجبات افزایش سلامت را فراهم می‌کنند، ضمناً هیچگونه ادعای تشخیصی، پیشگیری و یا درمانی از یک بیماری خاص را ندارند و شامل یکی از موارد زیر می‌باشند. ویتامین‌ها، املاح، گیاهان و مواد طبیعی، اسیدهای آمینه و هر ماده رژیمی دیگری که به منظور افزایشTDI (Total Dietary Intake)  مورد استفاده قرار گیرد و یا هر ماده تغلیظ شده، متابولیت شده، تشکیل شده، استخراج شده و یا ترکیب شده از مواد و اجزاء احصاء شده قبلی را شامل می‌شود.»

 

این طرح متعلق به شرکت پارس حیان با ظرفیت 230 میلیارد عدد قرص در سال در شهرستان البرز استان قزوین می‏باشد.

 

کارفرما :شرکت پارس حیان 

نظرتان را ثبت کنید