انجام پروژه های جدید با استفاده از طرح توجیهی فنی، اقتصادی

انجام پروژه های جدید با استفاده از طرح توجیهی فنی، اقتصادی

هنگامی که می خواهید یک پروژه جدید را شروع کنید، باید این 8 قانون طلایی را رعایت کنید تا موفقیت پروژه شما تضمین شود

  • 9 دی 1396
  • 3597
انجام پروژه های جدید با استفاده از طرح توجیهی فنی، اقتصادی

هنگامی که می خواهید یک پروژه جدید را شروع کنید، باید این 8 قانون طلایی را رعایت کنید تا موفقیت پروژه شما تضمین شود

اگر می خواهید پروژه جدیدی را در سال آینده راه اندازی کنید، با آگاهی کامل این کار را انجام دهید و همه نکات را رعایت کنید. این نکات به شما کمک می کنند که از ابتدا به درستی پروژه را راه اندازی کنید و از بروز مشکلات آتی جلوگیری کنید.

موفقیت شما بر اساس توانایی شما در ارائه صحیح طرح توجیهی سنجیده می شود. پس عاقلانه برنامه ریزی کنید.

شروع پروژه های جدید

هنگامی که می خواهید یک پروژه جدید را شروع کنید، باید این 8 قانون طلایی را رعایت کنید تا موفقیت پروژه شما تضمین شود:

1) حمایت مالی: شما باید یک حامی مالی قوی داشته باشید که حساسیت و اهمیت طرح پروژه را درک کند و برای موفقیت آن انگیزه داشته باشد. آنها باید دارای اعتبار و منابع مالی لازم برای حمایت از کسب و کار شما باشند.

2) اهداف: با حامی مالی خود مشورت کنید و در مورد اهداف خاص به توافق برسید. آنها باید واقع بین باشند. یک مطالعه امکان سنجی (طرح توجیهی) انجام دهید تا مطمئن شوید که اجرای آنچه که در نظر دارید، امکان پذیر است یا خیر. بر سر اهداف توافق داشته باشید. اگر برایتان مقدور است، 20 درصد به بودجه و جدول زمانی اضافه کنید.

یک مطالعه امکان سنجی (طرح توجیهی) انجام دهید تا مطمئن شوید که اجرای آنچه که در نظر دارید، امکان پذیر است یا خیر.

3) محدوده: حداقل دامنه و محدوده کاری خود را تعیین کنید. اگر نمی توانید اهدافی را که مد نظر دارید ارائه دهید، مذاکره کنید تا کمتر از آن را تحویل دهید. و اگر این امر امکان پذیر نیست، هر گونه شرایط خاص را شناسایی کنید و توافق نمایید که آن موارد را پس از پایان مهلت پروژه تحویل خواهید داد.

4) تهیه منابع: بهترین افراد را برای انجام کارهای اصلی پیدا کنید. سپس نیروهای کمکی را پیدا نمایید. شما همیشه به افرادی بیشتر از آنچه که در برنامه ذکر شده است، نیاز دارید. بنابراین شما باید نیروهای کمکی را به عنوان «پشتیبان» شناسایی کنید تا هنگام نیاز از آنها استفاده کنید. این گروه می تواند شامل افرادی از تیم های دیگر کسب و کار شما، پیمانکاران و یا تامین کنندگان شما باشد.

5) برنامه ریزی: موفقیت شما بر اساس توانایی شما در ارائه صحیح طرح توجیهی سنجیده می شود. پس عاقلانه برنامه ریزی کنید. فقط جزئیات دقیق چند ماه آینده را ذکر کنید. برای ماه های بعد، برنامه ریزی را به صورت خلاصه بیان کنید. هرگز بیش از حد برنامه ریزی نکنید و فهرست طولانی از تمامی کارهای کوچک در کل طول پروژه ارائه ندهید. می توانید آن ها را بعدا به طرحتان اضافه کنید.

6) فرایندها: فرایندهای مدیریت زمان، هزینه، کیفیت، تغییر، ریسک و مسائل آتی را اجرا نمایید. متدولوژی مدیریت پروژه (MPMM)، شامل تمام فرایندهایی است که شما به آنها نیاز دارید. ارتباط این فرایندها را با تمام تیم هایتان بررسی نمایید و مطمئن شوید که همه آنها این فرایندها را اجرا می کنند.

7) پیگیری: بعد از تکمیل طرح خود، باید پیشرفت خودتان را بر اساس طرح، پیگیری نمایید. پیگیری پیشرفت می تواند از لحاظ رعایت کردن بودجه بندی و برنامه ریزی، پیگیری خطرات و مسائل و ارزیابی کارایی انجام شود.

8) گزارش دهی: گزارش وضعیت پروژه خود را به صورت هفتگی ارائه دهید. گزارش ها باید کوتاه و 100 درصد دقیق باشند. خلاصه را به حامی مالی خود و دقیق آن را به تیم خودتان ارائه دهید. در گزارش بر مسائل جاری تمرکز کنید. به یاد داشته باشید که گزارش پروژه شما می تواند یک ابزار انگیزشی بزرگ برای همه افراد حاضر در پروژه و تمرکز بر نتایج آن باشد. با برانگیختن اعضای تیم برای دستیابی به اهداف، بهترین شانس موفقیت را خواهید داشت.

این 8 قانون طلایی برای هر نوع پروژه با هر اندازه ای کاربرد دارد. یکی از قوانین طلایی نهایی، انجام کارهایی برای افزایش هوشمندی در حین انجام کار و زمان صرفه جویی در زمان است. با استفاده از تخصص و تجربه مشاوران تهیه طرح توجیهی، هم در زمان و هم در میزان تلاش، صرفه جویی خواهید کرد و شانس موفقیت تان را افزایش خواهید داد.

تهیه شده در موسسه مطالعات راهبردی سپینود شرق
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به موسسه سپینود شرق می باشد. .

 

نظرتان را ثبت کنید